perjantai 28. tammikuuta 2011

Samaa työtä päivästä päivään.



Olemme tällä viikolla tehneet valokaapeleista johtoja. Työt on joka päivä lähes samaa koska määrät ovat 1000 kappaletta mitä pitää valmistaa.

Tere hommikust!

Minun osalta on tullut aika jättää jäähyväiset ja palata Suomeen. Kiitokset kaikille matkassa sekä projektissa mukana olleille ja mukavaa viimeistä viikkoa Tallinnassa.

Meikä kiittää ja kuittaa, over and out!

maanantai 24. tammikuuta 2011

Toinen viikko

Teimme samoja valokuitu kaapeleita, kuin viime viikon perjantaina aloitettettiin. Töitä on ollut
riittävästi, joten aika on kulunut töissä todella nopeasti.
Illat ovat kuluneet kämpillä leväten seuraavaa työpäivää odotellen.
tämän viikon keskiviikkona menemme pelaamaan biljardia Rikun ja Mikon kanssa.

Perjantaina Kataridu park sai komeat kohdevalottoimestamme, tulevaa viikonlopun tapahtumaa varten, lumiveistoksille.

Lauantaina KGB-museo (*kerros 23) oli mielestäni mielenkiintoinen, vaikka ympäripyöreesti esitelty ja englanniksi. Keilauksen jälkee loppu ilta meni mukavasti Tallinnan vanhassa kaupungissa.


Viru hotellin ylimmän kerroksen parvekkeelta.


Sunnuntaina nukuin pitkään ja illalla käytiin myös lumiveistosten ohella tutustumassa Talinnan taidemuseo Kumuun, ja nähtiinpä myös Presidentin talo ja luonnonvaraisia joutsenia lähi etäisyydeltä.

Toinen viikko, samat kujeet

Blogikirjoittelu lähtee osaltani käyntiin hieman jälkijunassa, blogger-kutsu vältteli sitkeästi sähköpostilaatikkoani, saapuen vasta lähes viikon reissussa olon jälkeen :) Tässä kohtaa matkasta on muutenkin jo osaltani kaksi kolmannesta takana, perjantaina 28.1 tapahtuu vahdinvaihto kun kolleegani Ari saapuu Tallinnaan ja minä palaan Suomeen.

Matkan alkuosan tapahtumat onkin aikaisemmissa kirjoituksissa jo pääpiirteittäin käyty läpi joten vältetään turhaa toistoa. Kävin viime viikolla pariin otteeseen Reimaxilla katsomassa mitä Kiipulan opiskelijat siellä puuhastelevat, kuvassa Petri ja Riku kuorivat kuorimakoneella johtoja.


Ja vielä kertauksen vuoksi yksi maininta liittyen KGB-museoon, kuva museon piletistä.


Pahoitteluni kuvien laadusta, kännykän kamera ei ole ihan kehityksen terävintä kärkeä :)

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Mennyt Viikko

Niin se viikko vierähti ja kaksi viikkoa jäljellä. Viikko meni töiden merkeissä ja vapaa-aika nukkuessa rankan työpäivän jälkeen. Viikonloppuna käytiin KGB:N museossa Viru Hotellin yläkerrassa 23 kerroksessa, esitys oli todella mielenkiintoinen. Esityksen jälkeen menimme keilaamaan läheiseen keilahalliin, joka oli todella hieno paikka. Loppu viikonloppu meni etsiessä täydellistä ravintolaa, jota ei sitten edes löytynytkään. Sunnuntaina kävimme katsomassa jääveistoksia, jääveistokset olivat melko hyviä.



















Kuvassa yksi jääveistos